کد خبر: ۳۲۱۸۸۰
تاریخ انتشار : ۱۷ آبان ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۱

برگزاری آیین اختتامیه نخستین جشنواره و نمایشگاه مطبوعات و رسانه‌های غرب کشور در همدان

همدان- خبرنگار کیهان:
نخستین جشنواره و نمایشگاه مطبوعات و رسانه‌های هگمتانه (غرب کشور) در همدان با حضور ۶ استان با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد.
معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این مراسم با بیان اینکه برگزاری جشنواره‌های رسانه‌ای در استان‌ها منشأ اثر است گفت: برگزاری جشنواره‌های منطقه‌ای و استانی گامی مؤثر در رشد روزنامه‌نگاری کشور است.
محمدرضا نوروزپور با بیان اینکه توجه به ژانرهای مختلف روزنامه‌نگاری باید مد نظر قرار گیرد افزود: نباید روزنامه‌نگاری را تنها به روزنامه‌نگاری انتقادی محدود کرد چراکه این مهم در دنیا نیز ثابت شده که اگر ژانر رسانه‌ها صرفا انتقادی باشد، اعتماد عمومی کاهش یافته و انسجام جامعه تضعیف می‌شود.
وی عنوان کرد: در این راستا هرچه امنیت روانی ملی افزایش یابد، آرامش بیشتری در کشور حاکم خواهد شد.
معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه برگ برنده از آن کسی است که زیباتر تصویر و قصه بهتری را روایت کند اظهار داشت: در دنیای امروز بسیاری از رسانه‌ها زشتی‌ها را زیبا و زیبایی‌ها را زشت جلوه می‌دهند و ما باید تصویر صحیح و نقاط قوت کشور را به دنیا مخابره کنیم. وی خطاب به خبرنگاران رسانه‌های غرب کشور گفت: قلم خبرنگار، تصویر کشور را می‌سازد و اگر در مسیر درستی مورد استفاده قرار نگیرد، دیگران تصویر ما را ترسیم خواهند کرد. 
نوروزپور با تاکید بر اینکه یکی از اصلی‌ترین تکنیک‌های رسانه‌های غربی این است که دشمنان خود را دیو نشان می‌دهند یادآور شد: در چنین شرایطی باید بر روی داشته‌ها و نقاط قوت کشور تمرکز کنیم. وی از عملکرد مثبت رسانه‌ها در جنگ ۱۲ روزه اخیر قدردانی کرد و گفت: در آن مقطع، رسانه‌های کشور به‌ درستی عمل کردند و تصویری که از ایران به جهان مخابره شد، تصویری از ایران متحد، منسجم، پایدار و قوی بود.